środa, 25 października 2017

Hopp til bakken og dykk med disse løse ballene. Ikke vær redd for å slå jorden hardt og litt røre. Dette vil ikke bare hjelpe laget, men treneren vil sikkert legge merke til din forbedrede innsats. Moral er alltid en god ting å holde høye tall.
Det rette målet er avgjørende når man prøver å lage kurver. Du bør strebe etter et lite torg på dashbordet. Dette øker sannsynligheten for at ballen faktisk kommer inn i kurven. Ikke prøv å streve etter det neste; På denne måten er det mindre sannsynlig å lykkes.

Bøy knærne dine mens du dribler ballen. Dette gjør at du nærmer deg overflaten du driver og reduserer avstanden mellom bakken og ballen. Dette gir motstanden mindre sjanse for å stjele ballen foran deg når du går til nettet.

Hold alltid øynene dine når du drar i basketball. Du må se etter mange ting når de driver. Først vil du kunne se lagene åpne for et godt pass. Du vil også lete etter svake punkter i forsvaret, spesielt i overgangsperioden.

Det er viktig å lære å drible ballen uten å se på hendene som du gjør. Hvis øynene dine alltid er på ballen, kan du ikke se hvem som er rundt deg. Som vil få deg til å få en kopp stjålet av en forsvarer når du minst forventer det.

Bruk angrepet hvis det er mulig. Loading kan hjelpe til med å ta ballen og kanskje sette en feil mot det andre laget. Dette kan redusere moralen til andres lag og gi deg en sjanse til å ta lov når du kommer tilbake til spillet.

Når det gjelder basketball, vil de fleste spillere bruke så mye tid på banen som mulig. En av tingene som vil øke spilletiden din, er å spørre treneren din hva du kan gjøre for å hjelpe teamet ditt til å lykkes. Dette viser treneren at han vurderer suksessen til laget over hans personlige suksess. Når sesongen er over, spør treneren hvilke ferdigheter å jobbe i off season for å være en stor ressurs for laget.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz