środa, 25 października 2017

Lær ferdighetene til basketball

Få sport er ganske spennende å se og spille basketball. Det er noe om å løpe nedover retten og kaste et skudd som er veldig spennende. Du vil sørge for at bildene dine er på. For å forbedre spillet, vennligst se følgende artikkel.

Lær riktig dribling. I stedet for å bruke hendene til å drible, fokuser på å bruke fingrene dine. Dette gir deg mer kontroll over ballen. Rist bare på midjenivået på siden i stedet for på forsiden. Se aldri på jorden. Se alltid ut.

Når du spiller basketball er det viktig å holde deg avslappet og vær fokusert. Å tømme underarmen kan føre til tap av skudd. I tillegg kan tap av fokus resultere i et skudd som normalt kan gå glipp av. For å slappe av og fokusere, ta et dypt pust før du tar et bilde.

Du bør øve boksing av andre spillere for å forbedre refleksjonen din. Det er veldig enkelt, men mange erfarne spillere har glemt det mens de spiller. Boksing er rett foran en annen spiller når skuddet er i luften. Dette setter deg i perfekt posisjon for å fange refleksjonen.

En av de viktigste tingene å forstå er når du skal ta et bilde. Å ta et farlig skudd kan føre til at ballen tippes over. Hvis du ikke føler deg komfortabel, skyt, send ham videre til laget, eller la dem skyte eller gå inn i en bedre posisjon å skyte.

Når du dribler ballen, må du sørge for at du gjør det med hodet. Hvis du ser på ballen og mens du dribler, kan du ikke holde øye med de som forsvarer deg. Dette kan føre til tyveri av ballen fra deg.

Arbeid med å være en mer smart basketballspiller og ikke forsøke å mestre noen smarte stykker. Dine motstandere vil til slutt velge sin kunst, men de vil ha problemer hvis de ikke kan forutsi deres totale evne til å spille. Lær å være overraskende, rask tenkning og mer fleksibel i evnen til å få en ball og jobbe i retten.

Du trenger ikke alltid å drible ballen. Faktisk bør du bare drible når det er en del av spillet. For eksempel må du drible ballen når du prøver å få en ball på banen for å få et sted å passere eller forsvare seg mot deg.

Før, under og etter sesongen, spill deg selv. Basketball er en sport som spilles i lag, men det er tider når ingen spiller med deg. Okay. Du kan oppnå mye ved å praktisere alene. Gå til frie kaste linje og skyte. Du kan øve mye.

Ikke forlat kroppen uten å trene. Lag noen gratis kaster, oppsett og 3-punkts kaster for hver øvelse før du reiser. Selvfølgelig gjør du noen bilder under øvelsene, men denne ekstra øvelsen vil hjelpe deg i det lange løp. Øv skytingen hver dag.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz